Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Dark Hole
HD 5.92021
Akciona triler o stvorenjima o očajnom preživljavanju preživelih među ljudima mutantima koji su popili misteriozni crni dim iz ponornice i ubrzo se pretvorili u čudovišta i brzo postali pandemonijum. Akciona triler o stvorenjima o očajnom preživljavanju preživelih među ljudima mutantima koji su popili misteriozni crni dim iz ponornice i ubrzo se pretvorili u čudovišta i brzo postali pandemonijum.
Zanr:
Datum:
30 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Dark Hole (2021) online sa prevodom, gledaj Dark Hole hd, Dark Hole online, Dark Hole sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.