Pocetna/ TV-Serije/ Dogs of Berlin

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Dogs of Berlin
HD 7.52018
Radnja se vrti oko ubistva njemačkog nogometnog reprezentativca turskog porijekla, koje se dogodilo uoči međunarodne utakmice. Ubistvo istražuju dva dijametralno suprotna policijska istražitelja, Erol Birkan (Fahri Yardım) detektiv turskog porijekla iz odjela za borbu protiv droga i Kurt Grimmer (Felix Kramer) iz odjela za ubistva, koji protiv svoje volje postaju partneri. Čini se da bi u pozadini moglo biti mnogo toga, pa kao sumnjivci u obzir dolaze neonacisti, porodični klan nogometne zvijezde, libanska mafija... Da bi pod lupu konačno došli i visoki dužnosnici Berlina. Radnja se vrti oko ubistva njemačkog nogometnog reprezentativca turskog porijekla, koje se dogodilo uoči međunarodne utakmice. Ubistvo istražuju dva dijametralno suprotna policijska istražitelja, Erol Birkan (Fahri Yardım) detektiv turskog porijekla iz odjela za borbu protiv droga i Kurt Grimmer (Felix Kramer) iz odjela za ubistva, koji protiv svoje volje postaju partneri. Čini se da bi u pozadini moglo biti mnogo toga, pa kao sumnjivci u obzir dolaze neonacisti, porodični klan nogometne zvijezde, libanska mafija... Da bi pod lupu konačno došli i visoki dužnosnici Berlina.
Zanr:
Datum:
07 Dec 2018
Glumci:
Felix Kramer, Fahri Yardim, Anna Maria Mühe
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Dogs of Berlin (2018) online sa prevodom, gledaj Dogs of Berlin hd, Dogs of Berlin online, Dogs of Berlin sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.