Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Dopesick

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Dopesick
HD 8.62021
Priča o tome kako je jedna kompanija pokrenula najgoru epidemiju droga u američkoj istoriji. Zavirite u epicentar američke borbe sa zavisnošću od opijata, od uznemirene rudarske zajednice u Virdžiniji, do hodnika DEA -e i do raskoši “jednog procenta” Big Pharma Manhattana. Priča o tome kako je jedna kompanija pokrenula najgoru epidemiju droga u američkoj istoriji. Zavirite u epicentar američke borbe sa zavisnošću od opijata, od uznemirene rudarske zajednice u Virdžiniji, do hodnika DEA -e i do raskoši “jednog procenta” Big Pharma Manhattana.
Zanr:
Datum:
13 Oct 2021
Glumci:
Michael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Dopesick (2021) online sa prevodom, gledaj Dopesick hd, Dopesick online, Dopesick sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.