Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Dopesick
HD 8.62021
Priča o tome kako je jedna kompanija pokrenula najgoru epidemiju droga u američkoj istoriji. Zavirite u epicentar američke borbe sa zavisnošću od opijata, od uznemirene rudarske zajednice u Virdžiniji, do hodnika DEA -e i do raskoši “jednog procenta” Big Pharma Manhattana. Priča o tome kako je jedna kompanija pokrenula najgoru epidemiju droga u američkoj istoriji. Zavirite u epicentar američke borbe sa zavisnošću od opijata, od uznemirene rudarske zajednice u Virdžiniji, do hodnika DEA -e i do raskoši “jednog procenta” Big Pharma Manhattana.
Zanr:
Datum:
13 Oct 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Dopesick (2021) online sa prevodom, gledaj Dopesick hd, Dopesick online, Dopesick sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.