🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Zabranjena ljubav
HD 6.72010
El clone online sa prevodom, Zabranjena ljubav - Sve počinje u Rio de Žaneiru, osamdesetih godina XX veka. Mlada devojka Žade ostaje bez roditelja i prinuđena je da se vrati u Maroko kod rođaka. Pošto je odrasla u Brazilu, odgojena u skladu sa zapadnim običajima, teško joj pada povratak u domovinu gde će biti izložena strogim načelima islama. Sa druge strane, tu je bogata brazilska porodica Feras, koja iz Rija putuje u Maroko na odmor. To su braća blizanci Đogo i Lukas, njihov otac Leonid, i porodični prijatelj, doktor Augusto Albijeri, koji putuje sa njima kako bi se ponovo video sa svojim prijateljem Alijem. Zahvaljujući Albijeriju, Lukas upoznaje Žade, Alijevu nećaku, i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Iako znajući da je greh, (haram), voleti čoveka druge vere, Žade odlučuje da pobegne sa Lukasom u Brazil. Ali Lukas je sputan iznenadnom porodičnom tragedijom - njegov brat Đogo gine usled pada helikoptera, kojim je leteo iznad pustinje. Lukas i Leonid, potpuno slomljeni, vraćaju se u Brazil, a Žade ostaje u Maroku, misleći da je prevarena i ostavljena. El clone online sa prevodom, Zabranjena ljubav - Sve počinje u Rio de Žaneiru, osamdesetih godina XX veka. Mlada devojka Žade ostaje bez roditelja i prinuđena je da se vrati u Maroko kod rođaka. Pošto je odrasla u Brazilu, odgojena u skladu sa zapadnim običajima, teško joj pada povratak u domovinu gde će biti izložena strogim načelima islama. Sa druge strane, tu je bogata brazilska porodica Feras, koja iz Rija putuje u Maroko na odmor. To su braća blizanci Đogo i Lukas, njihov otac Leonid, i porodični prijatelj, doktor Augusto Albijeri, koji putuje sa njima kako bi se ponovo video sa svojim prijateljem Alijem. Zahvaljujući Albijeriju, Lukas upoznaje Žade, Alijevu nećaku, i oni se zaljubljuju jedno u drugo. Iako znajući da je greh, (haram), voleti čoveka druge vere, Žade odlučuje da pobegne sa Lukasom u Brazil. Ali Lukas je sputan iznenadnom porodičnom tragedijom - njegov brat Đogo gine usled pada helikoptera, kojim je leteo iznad pustinje. Lukas i Leonid, potpuno slomljeni, vraćaju se u Brazil, a Žade ostaje u Maroku, misleći da je prevarena i ostavljena.
Zanr:
Datum:
15 Feb 2010
Glumci:
Mauricio Ochmann, Sandra Echeverría, Luz Stella Luengas
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Zabranjena ljubav (2010) online sa prevodom, gledaj Zabranjena ljubav hd, Zabranjena ljubav online, Zabranjena ljubav sa prevodom, 2010 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.