Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Endlings
HD 4.82020
U bliskoj budućnosti, četvoro udomljene dece nailazi na vanzemaljsko biće koje putuje galaksijom sakupljajući poslednju životinju bilo koje vrste pre nego što izumre. Nakon što je spasio poslednjeg slona, nesreća dovodi do pada vanzemaljskog broda na farmu hranitelja. Sada je na Johnniju, Tabbiju, Finnu i Juliji da poprave vanzemaljski brod i skinu ga sa njegovog neprocjenjivog tereta sa Zemlje prije nego što ih vladini agenti sve pronađu i uhvate. U bliskoj budućnosti, četvoro udomljene dece nailazi na vanzemaljsko biće koje putuje galaksijom sakupljajući poslednju životinju bilo koje vrste pre nego što izumre. Nakon što je spasio poslednjeg slona, nesreća dovodi do pada vanzemaljskog broda na farmu hranitelja. Sada je na Johnniju, Tabbiju, Finnu i Juliji da poprave vanzemaljski brod i skinu ga sa njegovog neprocjenjivog tereta sa Zemlje prije nego što ih vladini agenti sve pronađu i uhvate.
Zanr:
Datum:
17 Jan 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Endlings (2020) online sa prevodom, gledaj Endlings hd, Endlings online, Endlings sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.