Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Endlings

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Endlings
HD 4.82020
U bliskoj budućnosti, četvoro udomljene dece nailazi na vanzemaljsko biće koje putuje galaksijom sakupljajući poslednju životinju bilo koje vrste pre nego što izumre. Nakon što je spasio poslednjeg slona, nesreća dovodi do pada vanzemaljskog broda na farmu hranitelja. Sada je na Johnniju, Tabbiju, Finnu i Juliji da poprave vanzemaljski brod i skinu ga sa njegovog neprocjenjivog tereta sa Zemlje prije nego što ih vladini agenti sve pronađu i uhvate. U bliskoj budućnosti, četvoro udomljene dece nailazi na vanzemaljsko biće koje putuje galaksijom sakupljajući poslednju životinju bilo koje vrste pre nego što izumre. Nakon što je spasio poslednjeg slona, nesreća dovodi do pada vanzemaljskog broda na farmu hranitelja. Sada je na Johnniju, Tabbiju, Finnu i Juliji da poprave vanzemaljski brod i skinu ga sa njegovog neprocjenjivog tereta sa Zemlje prije nego što ih vladini agenti sve pronađu i uhvate.
Zanr:
Datum:
17 Jan 2020
Glumci:
Cale Ferrin, Michela Luci, Louisa Zhu
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Endlings (2020) online sa prevodom, gledaj Endlings hd, Endlings online, Endlings sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.