Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Fall River
HD 6.42021
Godine 1979, tri mlade žene su ubijene u nizu brutalnih ubistava u Fall Riveru, MA, navodno od strane satanskog kulta koji je praktikovao ljudske žrtve. Dvadeset godina kasnije, novi dokazi su se pojavili i rasvetlili ubistva za koja se mislilo da su rešena. Godine 1979, tri mlade žene su ubijene u nizu brutalnih ubistava u Fall Riveru, MA, navodno od strane satanskog kulta koji je praktikovao ljudske žrtve. Dvadeset godina kasnije, novi dokazi su se pojavili i rasvetlili ubistva za koja se mislilo da su rešena.
Zanr:
Datum:
16 May 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Fall River (2021) online sa prevodom, gledaj Fall River hd, Fall River online, Fall River sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.