Trenutno gledate seriju Gizli Sakli online sa prevodomGizli Sakli
HD 8.12022
Gizli Sakli (Na Tajnom Zadatku) - Naz je upravo završila policijsku akademiju i živi sa majkom i ujakom, koji su zaštitni likovi. Kako bi srušili mafijaškog šefa, policija odlučuje da zajedno iskoristi Nazu i ludog policajca Pamir za tajnu misiju. Poput novopečenog para, Pamir i Naz će se preseliti preko kuće mafijaške porodice i zadobiti poverenje Tarik Kosuoglu i dovesti ga pred lice pravde... Ovo je, Gizli Sakli (Na Tajnom Zadatku). Gizli Sakli (Na Tajnom Zadatku) - Naz je upravo završila policijsku akademiju i živi sa majkom i ujakom, koji su zaštitni likovi. Kako bi srušili mafijaškog šefa, policija odlučuje da zajedno iskoristi Nazu i ludog policajca Pamir za tajnu misiju. Poput novopečenog para, Pamir i Naz će se preseliti preko kuće mafijaške porodice i zadobiti poverenje Tarik Kosuoglu i dovesti ga pred lice pravde... Ovo je, Gizli Sakli (Na Tajnom Zadatku).
Zanr:
Datum:
08 Jun 2022
Glumci:
Sinem Ünsal, Halit Özgür Sari, Idris Nebi Taskan
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Gizli Sakli (2022) online sa prevodom, gledaj Gizli Sakli hd, Gizli Sakli online, Gizli Sakli sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.