Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Good Sam

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Good Sam
HD 5.92022
Daroviti kardiohirurg briljira u svojoj novoj liderskoj ulozi šefa hirurgije nakon što je njen poznati šef pao u komu. Kada se njen bivši šef probudi mesecima kasnije zahtevajući da nastavi svoje dužnosti, Sem dobija zadatak da nadgleda ovog egoističnog stručnjaka sa skalpelom koji nikada nije priznao njen zvezdani talenat. Daroviti kardiohirurg briljira u svojoj novoj liderskoj ulozi šefa hirurgije nakon što je njen poznati šef pao u komu. Kada se njen bivši šef probudi mesecima kasnije zahtevajući da nastavi svoje dužnosti, Sem dobija zadatak da nadgleda ovog egoističnog stručnjaka sa skalpelom koji nikada nije priznao njen zvezdani talenat.
Zanr:
Datum:
January 5, 2022
Glumci:
Sophia BushJason IsaacsSkye P. Marshall
Rezija:
Drzava:
Tagovi:
Good Sam (2022) online sa prevodom, gledaj Good Sam hd, Good Sam online, Good Sam sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.