Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Hawkeye
HD 7.62021
Bivši Osvetnik Klint Barton ima naizgled jednostavnu misiju: da se vrati svojoj porodici za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kejt Bišop, 22-godišnje streličarke koja sanja da postane superheroj. Njih dvoje su primorani da rade zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti preti da poremeti mnogo više od prazničnog duha. Bivši Osvetnik Klint Barton ima naizgled jednostavnu misiju: da se vrati svojoj porodici za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kejt Bišop, 22-godišnje streličarke koja sanja da postane superheroj. Njih dvoje su primorani da rade zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti preti da poremeti mnogo više od prazničnog duha.
Zanr:
Datum:
24 Nov 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Hawkeye (2021) online sa prevodom, gledaj Hawkeye hd, Hawkeye online, Hawkeye sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.