Pocetna/ TV-Serije/ Hawkeye

Player trenutno ne radi, radovi na serveru su u toku. Uskoro ce sve biti sredjeno. Zapratite Telegram
Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Hawkeye
HD 7.62021
Bivši Osvetnik Klint Barton ima naizgled jednostavnu misiju: da se vrati svojoj porodici za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kejt Bišop, 22-godišnje streličarke koja sanja da postane superheroj. Njih dvoje su primorani da rade zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti preti da poremeti mnogo više od prazničnog duha. Bivši Osvetnik Klint Barton ima naizgled jednostavnu misiju: da se vrati svojoj porodici za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kejt Bišop, 22-godišnje streličarke koja sanja da postane superheroj. Njih dvoje su primorani da rade zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti preti da poremeti mnogo više od prazničnog duha.
Zanr:
Datum:
24 Nov 2021
Glumci:
Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Florence Pugh
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Hawkeye (2021) online sa prevodom, gledaj Hawkeye hd, Hawkeye online, Hawkeye sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.