Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Hightown
HD 6.62020
Usred trgovine drogom na Kejp Codu, telo se izbacilo na obalu, a otkrila ga je nepoštovana službenica Nacionalne službe za morsko ribarstvo, Jackie Kuinones, koja je odlučna da pomogne u rešavanju ubistva čak i ako je policajci ne žele ni blizu slučaja. Usred trgovine drogom na Kejp Codu, telo se izbacilo na obalu, a otkrila ga je nepoštovana službenica Nacionalne službe za morsko ribarstvo, Jackie Kuinones, koja je odlučna da pomogne u rešavanju ubistva čak i ako je policajci ne žele ni blizu slučaja.
Zanr:
Datum:
17 May 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Hightown (2020) online sa prevodom, gledaj Hightown hd, Hightown online, Hightown sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.