Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Hightown

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Hightown
HD 6.62020
Usred trgovine drogom na Kejp Codu, telo se izbacilo na obalu, a otkrila ga je nepoštovana službenica Nacionalne službe za morsko ribarstvo, Jackie Kuinones, koja je odlučna da pomogne u rešavanju ubistva čak i ako je policajci ne žele ni blizu slučaja. Usred trgovine drogom na Kejp Codu, telo se izbacilo na obalu, a otkrila ga je nepoštovana službenica Nacionalne službe za morsko ribarstvo, Jackie Kuinones, koja je odlučna da pomogne u rešavanju ubistva čak i ako je policajci ne žele ni blizu slučaja.
Zanr:
Datum:
17 May 2020
Glumci:
Monica Raymund, Riley Voelkel, Atkins Estimond
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Hightown (2020) online sa prevodom, gledaj Hightown hd, Hightown online, Hightown sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.