Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
iCarly
HD 6.62021
Devet godina nakon što se proslavila, bivša internetska zvijezda Carly i njezini prijatelji Freddie i Harper nose se s neizvjesnostima, izazovima i ludorijama života u dvadesetima. Devet godina nakon što se proslavila, bivša internetska zvijezda Carly i njezini prijatelji Freddie i Harper nose se s neizvjesnostima, izazovima i ludorijama života u dvadesetima.
Zanr:
Datum:
12 Jun 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
ICarly (2021) online sa prevodom, gledaj iCarly hd, iCarly online, iCarly sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Recenzije o Seriji


Avatar 1

Admin

Trenutno nema recenzija o ovoj seriji, budi prvi koji će da napiše kratku recenziju o seriji i time ćeš pomoci ljudima o odabiru serije za gledanje. Serija iCarly (2021) online sa prevodom - FilmoviSerije.net


Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.