Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Into the Night
HD 7.12020
Šestodelna serija, inspirisana romanom The Old Axolotl autora Jaceka Dukaja, donosi nam priču o zadržavanju ljudskosti dok smo suočeni sa apokalipsom. Serija započinje s iznenadnim solarnim događajem, dok sunce počinje neobjašnjivo ubijati sve na svom putu. Serija se fokusira na sretne putnike i posadu leta iz Bruxellesa, dok pokušavaju odleteti u sigurnost noći prema zapadu. Na letu se nalazi široka lepeza putnika, različitih nacionalnosti, bogati i siromašni, mladi i stari te civila i vojske. Naočigled obični putnici dele jednu zajedničku stvar, želju za preživljavanjem, bilo kojim sredstvima. Šestodelna serija, inspirisana romanom The Old Axolotl autora Jaceka Dukaja, donosi nam priču o zadržavanju ljudskosti dok smo suočeni sa apokalipsom. Serija započinje s iznenadnim solarnim događajem, dok sunce počinje neobjašnjivo ubijati sve na svom putu. Serija se fokusira na sretne putnike i posadu leta iz Bruxellesa, dok pokušavaju odleteti u sigurnost noći prema zapadu. Na letu se nalazi široka lepeza putnika, različitih nacionalnosti, bogati i siromašni, mladi i stari te civila i vojske. Naočigled obični putnici dele jednu zajedničku stvar, želju za preživljavanjem, bilo kojim sredstvima.
Zanr:
Datum:
01 May 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Into the Night (2020) online sa prevodom, gledaj Into the Night hd, Into the Night online, Into the Night sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Mehmet je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Mehmet ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Mehmet najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.