Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Jimmy Savile: A British Horror Story
HD 6.72022
Džimi Sevilj je bio jedan od najomiljenijih TV zvezda Ujedinjenog Kraljevstva. Ubrzo nakon njegove iznenadne smrti 2011-te godina, istraga je izazvala više od 450 užasavajućih navoda o seksualnim napadima i zlostavljanju žrtava od čak i 5 godina uzrasta... nited Kingdom’s most beloved TV personalities. Shortly after his death in 2011, an investigation prompted more than 450 horrific allegations of sexual assault and abuse, with victims as young as 5. Džimi Sevilj je bio jedan od najomiljenijih TV zvezda Ujedinjenog Kraljevstva. Ubrzo nakon njegove iznenadne smrti 2011-te godina, istraga je izazvala više od 450 užasavajućih navoda o seksualnim napadima i zlostavljanju žrtava od čak i 5 godina uzrasta... nited Kingdom’s most beloved TV personalities. Shortly after his death in 2011, an investigation prompted more than 450 horrific allegations of sexual assault and abuse, with victims as young as 5.
Zanr:
Datum:
06 Apr 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Jimmy Savile: A British Horror Story (2022) online sa prevodom, gledaj Jimmy Savile: A British Horror Story hd, Jimmy Savile: A British Horror Story online, Jimmy Savile: A British Horror Story sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.