Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Jiva!

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Jiva!
HD 5.52021
JIVA! je zabavna i energično prepuna dramska serija koja prati život talentovane ulične plesačice Ntombi, koja dok žonglira zahtevima ćorsokaka, porodične odgovornosti i stenovitog ljubavnog života shvata da bi joj plesni pokreti mogli biti ulaznica van nje kvart radničke klase u Durbanu. Ali prvo, ona mora da prevaziđe strah, pobedi rivalke i sredi haos koji je njena porodica. JIVA! je zabavna i energično prepuna dramska serija koja prati život talentovane ulične plesačice Ntombi, koja dok žonglira zahtevima ćorsokaka, porodične odgovornosti i stenovitog ljubavnog života shvata da bi joj plesni pokreti mogli biti ulaznica van nje kvart radničke klase u Durbanu. Ali prvo, ona mora da prevaziđe strah, pobedi rivalke i sredi haos koji je njena porodica.
Zanr:
Datum:
24 Jun 2021
Glumci:
Sivuyile Ngesi, Ntuthuzelo Grootboom, Noxolo Dlamini
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Jiva! (2021) online sa prevodom, gledaj Jiva! hd, Jiva! online, Jiva! sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.