Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Katla

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Katla
HD 7.02021
Godinu dana nakon sublgalijskog vulkana izbija, misteriozni elementi praistorijskih vremena pojavljuju se iz topljenja leda, donoseći nepredviđene posledice. Godinu dana nakon sublgalijskog vulkana izbija, misteriozni elementi praistorijskih vremena pojavljuju se iz topljenja leda, donoseći nepredviđene posledice.
Zanr:
Datum:
17 Jun 2021
Glumci:
Guðrún Ýr Eyfjörð, Íris Tanja Flygenring, Ingvar Sigurdsson
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Katla (2021) online sa prevodom, gledaj Katla hd, Katla online, Katla sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.