Trenutno gledate seriju Kudamm 56 online sa prevodom


Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Kudamm 56
HD 7.62016
Godina 1956: Monika Šelak je zbog neprikladnog ponašanja upravo izbačena iz škole za upravljanje domaćinstvom. Ona se posramljena vraća u Berlin svojoj majci Katerini i sestrama Helgi i Evi. Katerina Šelak sama upravlja svojom čuvenom plesnom školom „Galant“. Njen muž, otac njenih ćerki, nestao je 1944. godine. Porodični prijatelj Fric Asman pruža Katerini svoju podršku u plesnoj školi, ali i inače. Za Katerinu, Monikino izbacivanje iz škole je još jedan dokaz da je njena ćerka promašaj. Ona gaji više nade za Helgu koja će se uskoro udati za Volfganga von Bosta, mladog okružnog tužioca u usponu, i za samouverenu Evu koja naveliko flertuje sa profesorom Fasbenderom u čijoj neurološkoj klinici radi kao medicinska sestra. Godina 1956: Monika Šelak je zbog neprikladnog ponašanja upravo izbačena iz škole za upravljanje domaćinstvom. Ona se posramljena vraća u Berlin svojoj majci Katerini i sestrama Helgi i Evi. Katerina Šelak sama upravlja svojom čuvenom plesnom školom „Galant“. Njen muž, otac njenih ćerki, nestao je 1944. godine. Porodični prijatelj Fric Asman pruža Katerini svoju podršku u plesnoj školi, ali i inače. Za Katerinu, Monikino izbacivanje iz škole je još jedan dokaz da je njena ćerka promašaj. Ona gaji više nade za Helgu koja će se uskoro udati za Volfganga von Bosta, mladog okružnog tužioca u usponu, i za samouverenu Evu koja naveliko flertuje sa profesorom Fasbenderom u čijoj neurološkoj klinici radi kao medicinska sestra.
Zanr:
Datum:
20 Mar 2016
Glumci:
Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen, Maria Ehrich
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Kudamm 56 (2016) online sa prevodom, gledaj Kudamm 56 hd, Kudamm 56 online, Kudamm 56 sa prevodom, 2016 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.