Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Kung Fu
HD 5.32021
Kriza četvrtine života dovodi do toga da mlada kinesko-američka žena napušta fakultet i odlazi na putovanje koji menja život u izolovani manastir u Kini. Ali kada se vrati kako bi pronašla svoj rodni grad preplavljen kriminalom i korupcijom, ona koristi svoje veštine borilačkih veština i Shaolin vrednosti da zaštiti svoju zajednicu i privede kriminalce pred lice pravde … sve dok je tragala za atentatorom koji joj je ubio mentora Shaolin-a i sada je na meti. Kriza četvrtine života dovodi do toga da mlada kinesko-američka žena napušta fakultet i odlazi na putovanje koji menja život u izolovani manastir u Kini. Ali kada se vrati kako bi pronašla svoj rodni grad preplavljen kriminalom i korupcijom, ona koristi svoje veštine borilačkih veština i Shaolin vrednosti da zaštiti svoju zajednicu i privede kriminalce pred lice pravde … sve dok je tragala za atentatorom koji joj je ubio mentora Shaolin-a i sada je na meti.
Zanr:
Datum:
07 Apr 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Kung Fu (2021) online sa prevodom, gledaj Kung Fu hd, Kung Fu online, Kung Fu sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.