Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Kung Fu

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Kung Fu
HD 5.32021
Kriza četvrtine života dovodi do toga da mlada kinesko-američka žena napušta fakultet i odlazi na putovanje koji menja život u izolovani manastir u Kini. Ali kada se vrati kako bi pronašla svoj rodni grad preplavljen kriminalom i korupcijom, ona koristi svoje veštine borilačkih veština i Shaolin vrednosti da zaštiti svoju zajednicu i privede kriminalce pred lice pravde … sve dok je tragala za atentatorom koji joj je ubio mentora Shaolin-a i sada je na meti. Kriza četvrtine života dovodi do toga da mlada kinesko-američka žena napušta fakultet i odlazi na putovanje koji menja život u izolovani manastir u Kini. Ali kada se vrati kako bi pronašla svoj rodni grad preplavljen kriminalom i korupcijom, ona koristi svoje veštine borilačkih veština i Shaolin vrednosti da zaštiti svoju zajednicu i privede kriminalce pred lice pravde … sve dok je tragala za atentatorom koji joj je ubio mentora Shaolin-a i sada je na meti.
Zanr:
Datum:
07 Apr 2021
Glumci:
Olivia Liang, Kheng Hua Tan, Eddie Liu
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Kung Fu (2021) online sa prevodom, gledaj Kung Fu hd, Kung Fu online, Kung Fu sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.