Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
La Brea
HD 5.62021
Kada se misteriozno otvori ogromna rupa u Los Anđelesu, porodica se prepolovi, odvajajući majku i sina od oca i ćerke. Kada se deo porodice nađe u neobjašnjivom iskonskom svetu, zajedno sa raznovrsnom grupom stranaca, moraju da rade na tome da prežive i otkriju misteriju gde se nalaze i postoji li put do kuće. Kada se misteriozno otvori ogromna rupa u Los Anđelesu, porodica se prepolovi, odvajajući majku i sina od oca i ćerke. Kada se deo porodice nađe u neobjašnjivom iskonskom svetu, zajedno sa raznovrsnom grupom stranaca, moraju da rade na tome da prežive i otkriju misteriju gde se nalaze i postoji li put do kuće.
Zanr:
Datum:
28 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
La Brea (2021) online sa prevodom, gledaj La Brea hd, La Brea online, La Brea sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.