Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ La Brea

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

La Brea
HD 5.62021
Kada se misteriozno otvori ogromna rupa u Los Anđelesu, porodica se prepolovi, odvajajući majku i sina od oca i ćerke. Kada se deo porodice nađe u neobjašnjivom iskonskom svetu, zajedno sa raznovrsnom grupom stranaca, moraju da rade na tome da prežive i otkriju misteriju gde se nalaze i postoji li put do kuće. Kada se misteriozno otvori ogromna rupa u Los Anđelesu, porodica se prepolovi, odvajajući majku i sina od oca i ćerke. Kada se deo porodice nađe u neobjašnjivom iskonskom svetu, zajedno sa raznovrsnom grupom stranaca, moraju da rade na tome da prežive i otkriju misteriju gde se nalaze i postoji li put do kuće.
Zanr:
Datum:
28 Sep 2021
Glumci:
Natalie Zea, Eoin Macken, Chiké Okonkwo
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
La Brea (2021) online sa prevodom, gledaj La Brea hd, La Brea online, La Brea sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.