Trenutno gledate seriju Lauchhammer - Tod in der Lausitz online sa prevodom


Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Lauchhammer - Tod in der Lausitz
HD 6.52022
Kada se zbog jeziva ubojstva vrati u svoj rodni gradić, detektiv Maik Briegand prisiljen je rovati po truplima, tragovima i vlastitim traumama iz prošlosti. Kada se zbog jeziva ubojstva vrati u svoj rodni gradić, detektiv Maik Briegand prisiljen je rovati po truplima, tragovima i vlastitim traumama iz prošlosti.
Zanr:
Datum:
01 Sep 2022
Glumci:
Misel Maticevic, Odine Johne, Marc Hosemann
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Lauchhammer - Tod in der Lausitz (2022) online sa prevodom, gledaj Lauchhammer - Tod in der Lausitz hd, Lauchhammer - Tod in der Lausitz online, Lauchhammer - Tod in der Lausitz sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.