Pocetna/ TV-Serije/ Legacies

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.

Legacies
HD 7.32018
Na mesto gde se mlade veštice, vampiri i vukodlaci neguju da budu njihovo najbolje ja, uprkos njihovim najgorim impulsima, dolaze i ćerka Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson, blizanke Alaric Saltzman, Lizzie i Josie Saltzman godine u heroje i zlikovce u školi za mlade i nadarene Salvatore. Na mesto gde se mlade veštice, vampiri i vukodlaci neguju da budu njihovo najbolje ja, uprkos njihovim najgorim impulsima, dolaze i ćerka Klausa Mikaelsona, 17-godišnja Hope Mikaelson, blizanke Alaric Saltzman, Lizzie i Josie Saltzman godine u heroje i zlikovce u školi za mlade i nadarene Salvatore.
Zanr:
Datum:
25 Oct 2018
Glumci:
Danielle Rose Russell, Aria Shahghasemi, Quincy Fouse
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Legacies (2018) online sa prevodom, gledaj Legacies hd, Legacies online, Legacies sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.