Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Les Misérables
HD 7.82018
Televizijska adaptacija klasičnog romana Viktora Hugoa. Serija prati živote i međusobne odnose nekoliko francuskih likova u dvadesetogodišnjem periodu ranog 19. vijeka koji uključuje napoleonsku eru i dekadu nakon nje. U centru pažnje je Jean Valjean koji izbjegava zarobljavanje od strane nepopustljivog inspektora Javerta. Istražuje prirodu dobra, zla i prava, a bavi se i historijom Francuske, arhitekturom Pariza, politikom, moralnom filozofijom, pravom, pravdom, religijom, vrstama i prirodom romantične i porodične ljubavi. Hugo je za ovaj roman bio inspirisan životom stvarne ličnosti – bivšeg kriminalca i poznatog policajca Eugènea-Françoisa Vidocqa, čij je lik razdvojen na dva glavna lika u romanu. Televizijska adaptacija klasičnog romana Viktora Hugoa. Serija prati živote i međusobne odnose nekoliko francuskih likova u dvadesetogodišnjem periodu ranog 19. vijeka koji uključuje napoleonsku eru i dekadu nakon nje. U centru pažnje je Jean Valjean koji izbjegava zarobljavanje od strane nepopustljivog inspektora Javerta. Istražuje prirodu dobra, zla i prava, a bavi se i historijom Francuske, arhitekturom Pariza, politikom, moralnom filozofijom, pravom, pravdom, religijom, vrstama i prirodom romantične i porodične ljubavi. Hugo je za ovaj roman bio inspirisan životom stvarne ličnosti – bivšeg kriminalca i poznatog policajca Eugènea-Françoisa Vidocqa, čij je lik razdvojen na dva glavna lika u romanu.
Zanr:
Datum:
14 Apr 2019
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Les Misérables (2018) online sa prevodom, gledaj Les Misérables hd, Les Misérables online, Les Misérables sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Adeel je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Adeel ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Adeel najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.