Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Lonesome Dove
HD 8.71989
Dvojica dugogodišnjih prijatelja i bivših teksaških rendžera žude za posljednjom avanturom prije nego što okače mamuze. Nakon što su ukrali više od tisuću grla stoke od šuškavaca južno od granice, regrutirali su neočekivanu ekipu da odvezu stado 3000 milja sjeverno do travnjaka Montane. Dvojica dugogodišnjih prijatelja i bivših teksaških rendžera žude za posljednjom avanturom prije nego što okače mamuze. Nakon što su ukrali više od tisuću grla stoke od šuškavaca južno od granice, regrutirali su neočekivanu ekipu da odvezu stado 3000 milja sjeverno do travnjaka Montane.
Zanr:
Datum:
05 Feb 1989
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Lonesome Dove (1989) online sa prevodom, gledaj Lonesome Dove hd, Lonesome Dove online, Lonesome Dove sa prevodom, 1989 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.