Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Lonesome Dove

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Lonesome Dove
HD 8.71989
Dvojica dugogodišnjih prijatelja i bivših teksaških rendžera žude za posljednjom avanturom prije nego što okače mamuze. Nakon što su ukrali više od tisuću grla stoke od šuškavaca južno od granice, regrutirali su neočekivanu ekipu da odvezu stado 3000 milja sjeverno do travnjaka Montane. Dvojica dugogodišnjih prijatelja i bivših teksaških rendžera žude za posljednjom avanturom prije nego što okače mamuze. Nakon što su ukrali više od tisuću grla stoke od šuškavaca južno od granice, regrutirali su neočekivanu ekipu da odvezu stado 3000 milja sjeverno do travnjaka Montane.
Zanr:
Datum:
05 Feb 1989
Glumci:
Robert Duvall, Tommy Lee Jones, Danny Glover
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Lonesome Dove (1989) online sa prevodom, gledaj Lonesome Dove hd, Lonesome Dove online, Lonesome Dove sa prevodom, 1989 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.