Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Lucifer

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Lucifer
HD 8.12016
Dosadan i nesrećan kao Gospodar pakla, Lucifer Morningstar napustio je svoj tron i povukao se u Los Angeles, gde se udružio sa LAPD detektivkom Chloe Decker da sruši kriminalce. Ali što je duže udaljen od podzemlja, to je veća opasnost da najgore čovečanstvo može pobeći. Dosadan i nesrećan kao Gospodar pakla, Lucifer Morningstar napustio je svoj tron i povukao se u Los Angeles, gde se udružio sa LAPD detektivkom Chloe Decker da sruši kriminalce. Ali što je duže udaljen od podzemlja, to je veća opasnost da najgore čovečanstvo može pobeći.
Zanr:
Datum:
25 Jan 2016
Glumci:
Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Lucifer (2016) online sa prevodom, gledaj Lucifer hd, Lucifer online, Lucifer sa prevodom, 2016 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.