Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Lucifer
HD 8.12016
Dosadan i nesrećan kao Gospodar pakla, Lucifer Morningstar napustio je svoj tron i povukao se u Los Angeles, gde se udružio sa LAPD detektivkom Chloe Decker da sruši kriminalce. Ali što je duže udaljen od podzemlja, to je veća opasnost da najgore čovečanstvo može pobeći. Dosadan i nesrećan kao Gospodar pakla, Lucifer Morningstar napustio je svoj tron i povukao se u Los Angeles, gde se udružio sa LAPD detektivkom Chloe Decker da sruši kriminalce. Ali što je duže udaljen od podzemlja, to je veća opasnost da najgore čovečanstvo može pobeći.
Zanr:
Datum:
25 Jan 2016
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Lucifer (2016) online sa prevodom, gledaj Lucifer hd, Lucifer online, Lucifer sa prevodom, 2016 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.