🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Masters of the Universe: Revelation
HD 5.32021
Rat za Eterniju ponovo započinje u nečemu što bi moglo biti poslednja bitka između He-Mana i Skeletora. Nova animirana serija scenarista-reditelja Kevina Smitha. Rat za Eterniju ponovo započinje u nečemu što bi moglo biti poslednja bitka između He-Mana i Skeletora. Nova animirana serija scenarista-reditelja Kevina Smitha.
Zanr:
Datum:
23 Jul 2021
Glumci:
Sarah Michelle Gellar, Lena Headey, Mark Hamill
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Masters of the Universe: Revelation (2021) online sa prevodom, gledaj Masters of the Universe: Revelation hd, Masters of the Universe: Revelation online, Masters of the Universe: Revelation sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.