Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ NCIS: Hawaii

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

NCIS: Hawaii
HD 6.22021
Jane Tennant, prva žena specijalni agent zadužena za NCIS Pearl Harbor, i njen nepokolebljivi tim stručnjaka balansiraju dužnost prema porodici i zemlji dok istražuju zločine sa visokim ulozima koji uključuju vojno osoblje, nacionalnu bezbednost i misterije samog raja ostrva obasjanog suncem. . Jane Tennant, prva žena specijalni agent zadužena za NCIS Pearl Harbor, i njen nepokolebljivi tim stručnjaka balansiraju dužnost prema porodici i zemlji dok istražuju zločine sa visokim ulozima koji uključuju vojno osoblje, nacionalnu bezbednost i misterije samog raja ostrva obasjanog suncem. .
Zanr:
Datum:
20 Sep 2021
Glumci:
Vanessa Lachey, Alex Tarrant, Noah Mills
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
NCIS: Hawaii (2021) online sa prevodom, gledaj NCIS: Hawaii hd, NCIS: Hawaii online, NCIS: Hawaii sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.