Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
NCIS: Hawaii
HD 6.22021
Jane Tennant, prva žena specijalni agent zadužena za NCIS Pearl Harbor, i njen nepokolebljivi tim stručnjaka balansiraju dužnost prema porodici i zemlji dok istražuju zločine sa visokim ulozima koji uključuju vojno osoblje, nacionalnu bezbednost i misterije samog raja ostrva obasjanog suncem. . Jane Tennant, prva žena specijalni agent zadužena za NCIS Pearl Harbor, i njen nepokolebljivi tim stručnjaka balansiraju dužnost prema porodici i zemlji dok istražuju zločine sa visokim ulozima koji uključuju vojno osoblje, nacionalnu bezbednost i misterije samog raja ostrva obasjanog suncem. .
Zanr:
Datum:
20 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
NCIS: Hawaii (2021) online sa prevodom, gledaj NCIS: Hawaii hd, NCIS: Hawaii online, NCIS: Hawaii sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.