Pratite nove epizode turskih serija - TELEGRAM KANALUInfo: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Ne Gemiler Yaktim
HD HOT 2023
Ne Gemiler Yaktim (Koje Sam Brodove Spalio) - Priča pripoveda o neočekivanom prijateljstvu između Fidan, zaštitničke majke, i Jasemin, mlade udovice koja sama odgaja svoju ćerku. Njihovi životi se prepliću kada Jaseminina ćerka nestane, a Fidan joj pomaže da je pronađe. Kako se njihova veza produbljuje, oni bivaju upleteni u zločin, zbližavajući ih sa Fidanovim otuđenim mužem Rutkajem i glavnim inspektorom Toprakom, koji se bavi Rutkajevim kriminalnim aktivnostima. Kroz zajedničke borbe, Jasemin i Fidan nalaze utehu i snagu u društvu jedne druge. Ovo je, Ne Gemiler Yaktim (Koje Sam Brodove Spalio). Ne Gemiler Yaktim (Koje Sam Brodove Spalio) - Priča pripoveda o neočekivanom prijateljstvu između Fidan, zaštitničke majke, i Jasemin, mlade udovice koja sama odgaja svoju ćerku. Njihovi životi se prepliću kada Jaseminina ćerka nestane, a Fidan joj pomaže da je pronađe. Kako se njihova veza produbljuje, oni bivaju upleteni u zločin, zbližavajući ih sa Fidanovim otuđenim mužem Rutkajem i glavnim inspektorom Toprakom, koji se bavi Rutkajevim kriminalnim aktivnostima. Kroz zajedničke borbe, Jasemin i Fidan nalaze utehu i snagu u društvu jedne druge. Ovo je, Ne Gemiler Yaktim (Koje Sam Brodove Spalio).
Zanr:
Datum:
Glumci:
Rezija:
Drzava:
Tagovi:
Ne Gemiler Yaktim (2023) online sa prevodom, gledaj Ne Gemiler Yaktim hd, Ne Gemiler Yaktim online, Ne Gemiler Yaktim sa prevodom, 2023 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.