Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Neanderthal Apocalypse
HD 7.22015
Hiljadama godina, neandertalci su hodali zemljom: ali bio je dovoljan samo tren da sasvim nestanu. Njihov nestanak predstavlja jednu od najzagonetnijih misterija u istoriji. Ali, nova otkrića mogla bi rešiti ovu upornu enigmu; naučnici veruju da su neandertalci zbrisani sa lica Zemlje tokom erupcije super-vulkana, pre 39 000 godina. Pratićemo tim naučnika dok proučavaju ovu teoriju i postavljaju pitanje - može li neka buduća erupcija dovesti i čovečanstvo do propasti? Hiljadama godina, neandertalci su hodali zemljom: ali bio je dovoljan samo tren da sasvim nestanu. Njihov nestanak predstavlja jednu od najzagonetnijih misterija u istoriji. Ali, nova otkrića mogla bi rešiti ovu upornu enigmu; naučnici veruju da su neandertalci zbrisani sa lica Zemlje tokom erupcije super-vulkana, pre 39 000 godina. Pratićemo tim naučnika dok proučavaju ovu teoriju i postavljaju pitanje - može li neka buduća erupcija dovesti i čovečanstvo do propasti?
Zanr:
Datum:
18 Sep 2015
Glumci:
Rezija:
Jason Levangie
Drzava:
Tagovi:
Neanderthal Apocalypse (2015) online sa prevodom, gledaj Neanderthal Apocalypse hd, Neanderthal Apocalypse online, Neanderthal Apocalypse sa prevodom, 2015 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Recenzije o Seriji


Avatar 1

Admin

Trenutno nema recenzija o ovoj seriji, budi prvi koji će da napiše kratku recenziju o seriji i time ćeš pomoci ljudima o odabiru serije za gledanje. Serija Neanderthal Apocalypse (2015) online sa prevodom - FilmoviSerije.net


Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.