Trenutno gledate seriju Neanderthal Apocalypse online sa prevodom


Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Neanderthal Apocalypse
HD 7.22015
Hiljadama godina, neandertalci su hodali zemljom: ali bio je dovoljan samo tren da sasvim nestanu. Njihov nestanak predstavlja jednu od najzagonetnijih misterija u istoriji. Ali, nova otkrića mogla bi rešiti ovu upornu enigmu; naučnici veruju da su neandertalci zbrisani sa lica Zemlje tokom erupcije super-vulkana, pre 39 000 godina. Pratićemo tim naučnika dok proučavaju ovu teoriju i postavljaju pitanje - može li neka buduća erupcija dovesti i čovečanstvo do propasti? Hiljadama godina, neandertalci su hodali zemljom: ali bio je dovoljan samo tren da sasvim nestanu. Njihov nestanak predstavlja jednu od najzagonetnijih misterija u istoriji. Ali, nova otkrića mogla bi rešiti ovu upornu enigmu; naučnici veruju da su neandertalci zbrisani sa lica Zemlje tokom erupcije super-vulkana, pre 39 000 godina. Pratićemo tim naučnika dok proučavaju ovu teoriju i postavljaju pitanje - može li neka buduća erupcija dovesti i čovečanstvo do propasti?
Zanr:
Datum:
18 Sep 2015
Glumci:
Jamie McGuire, Demetri Goritsas, Chuck Taber
Rezija:
Jason Levangie
Drzava:
Tagovi:
Neanderthal Apocalypse (2015) online sa prevodom, gledaj Neanderthal Apocalypse hd, Neanderthal Apocalypse online, Neanderthal Apocalypse sa prevodom, 2015 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.