Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Neumatt
HD N/A2021
Michi je uspešan konsultant u Cirihu. Ali telefonski poziv menja sve. Njegov otac je sebi oduzeo život. Zajedno sa svojom majkom i dvoje braće i sestara, Miči sada mora da odlučuje između sopstvene karijere ili spasavanja porodične farme. Michi je uspešan konsultant u Cirihu. Ali telefonski poziv menja sve. Njegov otac je sebi oduzeo život. Zajedno sa svojom majkom i dvoje braće i sestara, Miči sada mora da odlučuje između sopstvene karijere ili spasavanja porodične farme.
Zanr:
Datum:
26 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Neumatt (2021) online sa prevodom, gledaj Neumatt hd, Neumatt online, Neumatt sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.