Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Neumatt

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Neumatt
HD N/A2021
Michi je uspešan konsultant u Cirihu. Ali telefonski poziv menja sve. Njegov otac je sebi oduzeo život. Zajedno sa svojom majkom i dvoje braće i sestara, Miči sada mora da odlučuje između sopstvene karijere ili spasavanja porodične farme. Michi je uspešan konsultant u Cirihu. Ali telefonski poziv menja sve. Njegov otac je sebi oduzeo život. Zajedno sa svojom majkom i dvoje braće i sestara, Miči sada mora da odlučuje između sopstvene karijere ili spasavanja porodične farme.
Zanr:
Datum:
26 Sep 2021
Glumci:
Benito Bause, Roeland Wiesnekker, Rachel Braunschweig
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Neumatt (2021) online sa prevodom, gledaj Neumatt hd, Neumatt online, Neumatt sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.