Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Normal People

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Normal People
HD 8.42020
Adaptirano prema romanu Sally Rooney priča prati Marianne i Connella, njihove susrete i rastanke, njihovu ljubav, intimu i prijateljstvo. Adaptirano prema romanu Sally Rooney priča prati Marianne i Connella, njihove susrete i rastanke, njihovu ljubav, intimu i prijateljstvo.
Zanr:
Datum:
29 Apr 2020
Glumci:
Daisy Edgar-Jones, Paul Mescal, Desmond Eastwood
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Normal People (2020) online sa prevodom, gledaj Normal People hd, Normal People online, Normal People sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.