Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Nuclear Family

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Nuclear Family
HD 6.82021
Ri Russo-Ioung okreće kameru na svoju prošlost kako bi istražila značenje porodice. Kasnih 70 -ih/ranih 80 -ih, kada je koncept homoseksualne porodice većini bio nezamisliv, Ri i njena sestra Cade su rođene od dve lezbejke kroz donatore sperme. Ri -ovom idiličnom detinjstvu pretila je neočekivana tužba koja je šokirala živote njene porodice i nastavlja da odjekuje i danas. Ri Russo-Ioung okreće kameru na svoju prošlost kako bi istražila značenje porodice. Kasnih 70 -ih/ranih 80 -ih, kada je koncept homoseksualne porodice većini bio nezamisliv, Ri i njena sestra Cade su rođene od dve lezbejke kroz donatore sperme. Ri -ovom idiličnom detinjstvu pretila je neočekivana tužba koja je šokirala živote njene porodice i nastavlja da odjekuje i danas.
Zanr:
Datum:
26 Sep 2021
Glumci:
Cade Russo-Young, Cris Arguedas, Jacob Estes
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Nuclear Family (2021) online sa prevodom, gledaj Nuclear Family hd, Nuclear Family online, Nuclear Family sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.