Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Open Your Eyes
HD 6.52021
Nakon tragične nesreće, tinejdžerka s amnezijom pokušava ponovo izgraditi svoj život u centru za poremećaje pamćenja, ali postaje sumnjičava prema svom nekonvencionalnom liječenju. Nakon tragične nesreće, tinejdžerka s amnezijom pokušava ponovo izgraditi svoj život u centru za poremećaje pamćenja, ali postaje sumnjičava prema svom nekonvencionalnom liječenju.
Zanr:
Datum:
25 Aug 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Open Your Eyes (2021) online sa prevodom, gledaj Open Your Eyes hd, Open Your Eyes online, Open Your Eyes sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.