Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Operation Buffalo
HD 6.62020
Zanosna drama smeštena u Maralingu, Južna Australija, u jeku hladnog rata. U udaljenoj vojnoj bazi koja izvodi britanska nuklearna ispitivanja, paranoja pušta i nuklearne bombe nisu jedine stvari koje se ispituju, jer su lojalnost, ljubav i izdaja jedni protiv drugih. Zanosna drama smeštena u Maralingu, Južna Australija, u jeku hladnog rata. U udaljenoj vojnoj bazi koja izvodi britanska nuklearna ispitivanja, paranoja pušta i nuklearne bombe nisu jedine stvari koje se ispituju, jer su lojalnost, ljubav i izdaja jedni protiv drugih.
Zanr:
Datum:
31 May 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Operation Buffalo (2020) online sa prevodom, gledaj Operation Buffalo hd, Operation Buffalo online, Operation Buffalo sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.