Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Overlord

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Overlord
HD 7.72015
Godine 2138. igranje virtualne stvarnosti doživljava procvat. Yggdrasil, popularna internetska igra tiho je zatvorena jednog dana. Međutim, jedan igrač po imenu Momonga odlučuje se ne odjaviti. Momonga se zatim pretvara u sliku kostura kao najmoćniji čarobnjak. Svijet se nastavlja mijenjati, a likovi koji nisu igrači (NPC) počinju osjećati emocije. Bez roditelja, prijatelja ili mjesta u društvu, ovaj obični mladić Momonga zatim nastoji preuzeti novi svijet u koji je igra postala. Godine 2138. igranje virtualne stvarnosti doživljava procvat. Yggdrasil, popularna internetska igra tiho je zatvorena jednog dana. Međutim, jedan igrač po imenu Momonga odlučuje se ne odjaviti. Momonga se zatim pretvara u sliku kostura kao najmoćniji čarobnjak. Svijet se nastavlja mijenjati, a likovi koji nisu igrači (NPC) počinju osjećati emocije. Bez roditelja, prijatelja ili mjesta u društvu, ovaj obični mladić Momonga zatim nastoji preuzeti novi svijet u koji je igra postala.
Zanr:
Datum:
07 Jul 2015
Glumci:
Satoshi Hino, Chris Guerrero, Elizabeth Maxwell
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Overlord (2015) online sa prevodom, gledaj Overlord hd, Overlord online, Overlord sa prevodom, 2015 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.