Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
HD 7.11996
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal je kanadska dramska serija koja se emitirala od 1996. do 2000. godine. Voditelj serije je bio Dan Aykroyd koji je na početku svake epizode predstavljao paranormalne slučajeve koje je rješavao Ured za znanstveno istraživanje. Iako je to davalo seriji dašak ozbiljnosti i dokumentarizma, ona je ipak samo fikcionalna drama. PSI Factor: Chronicles of the Paranormal je kanadska dramska serija koja se emitirala od 1996. do 2000. godine. Voditelj serije je bio Dan Aykroyd koji je na početku svake epizode predstavljao paranormalne slučajeve koje je rješavao Ured za znanstveno istraživanje. Iako je to davalo seriji dašak ozbiljnosti i dokumentarizma, ona je ipak samo fikcionalna drama.
Zanr:
Datum:
10 Feb 1998
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal (1996) online sa prevodom, gledaj PSI Factor: Chronicles of the Paranormal hd, PSI Factor: Chronicles of the Paranormal online, PSI Factor: Chronicles of the Paranormal sa prevodom, 1996 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.