Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ PSI Factor: Chronicles of the Paranormal

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
HD 7.11996
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal je kanadska dramska serija koja se emitirala od 1996. do 2000. godine. Voditelj serije je bio Dan Aykroyd koji je na početku svake epizode predstavljao paranormalne slučajeve koje je rješavao Ured za znanstveno istraživanje. Iako je to davalo seriji dašak ozbiljnosti i dokumentarizma, ona je ipak samo fikcionalna drama. PSI Factor: Chronicles of the Paranormal je kanadska dramska serija koja se emitirala od 1996. do 2000. godine. Voditelj serije je bio Dan Aykroyd koji je na početku svake epizode predstavljao paranormalne slučajeve koje je rješavao Ured za znanstveno istraživanje. Iako je to davalo seriji dašak ozbiljnosti i dokumentarizma, ona je ipak samo fikcionalna drama.
Zanr:
Datum:
10 Feb 1998
Glumci:
Nancy Anne Sakovich, Barclay Hope, Colin Fox
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal (1996) online sa prevodom, gledaj PSI Factor: Chronicles of the Paranormal hd, PSI Factor: Chronicles of the Paranormal online, PSI Factor: Chronicles of the Paranormal sa prevodom, 1996 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.