Pratite nove epizode turskih serija - TELEGRAM KANALUInfo: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Sandik Kokusu
HD HOT N/A2023
Sandik Kokusu (Miris Sanduka) - Karsu, zarobljena u nesrećnom i nasilnom braku sa svojim mužem Rehom, bori se kao majka. Preneražena nakon rođenja njihovog trećeg deteta, ona šalje svog trogodišnjeg sina Kuzeja u Istanbul da ostane sa svojom majkom Filiz. Tragično, Kuzei nestaje tokom putovanja. Tri godine kasnije, Karsu neočekivano pronalazi Kuzeja, sada poznatog kao Deniz, u Mersinu. Međutim, on je ne prepoznaje. Suočena sa ovom srceparajućom situacijom, Karsu mora da se nosi sa složenostima ponovnog okupljanja sa sinom dok se suočava sa svojim teškim porodičnim životom. Ovo je, Sandik Kokusu (Miris Sanduka). Sandik Kokusu (Miris Sanduka) - Karsu, zarobljena u nesrećnom i nasilnom braku sa svojim mužem Rehom, bori se kao majka. Preneražena nakon rođenja njihovog trećeg deteta, ona šalje svog trogodišnjeg sina Kuzeja u Istanbul da ostane sa svojom majkom Filiz. Tragično, Kuzei nestaje tokom putovanja. Tri godine kasnije, Karsu neočekivano pronalazi Kuzeja, sada poznatog kao Deniz, u Mersinu. Međutim, on je ne prepoznaje. Suočena sa ovom srceparajućom situacijom, Karsu mora da se nosi sa složenostima ponovnog okupljanja sa sinom dok se suočava sa svojim teškim porodičnim životom. Ovo je, Sandik Kokusu (Miris Sanduka).
Zanr:
Datum:
N/A
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Sandik Kokusu (2023) online sa prevodom, gledaj Sandik Kokusu hd, Sandik Kokusu online, Sandik Kokusu sa prevodom, 2023 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Metin je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Metin ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Metin najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.