Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Saved by the Bell
HD 7.01989
Serija prati dogodovštine učenika srednje škole Bayside. Nastupom u seriji proslavili su se: Mark-Paul Gosselaar, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Dennis Haskins,  Tiffani-Amber Thiessen, Elizabeth Berkley i Mario Lopez. Iako po žanru komedija, često su bili umetnuti dramski elementi koji su govorili o problemima mladeži. Serija prati dogodovštine učenika srednje škole Bayside. Nastupom u seriji proslavili su se: Mark-Paul Gosselaar, Dustin Diamond, Lark Voorhies, Dennis Haskins,  Tiffani-Amber Thiessen, Elizabeth Berkley i Mario Lopez. Iako po žanru komedija, često su bili umetnuti dramski elementi koji su govorili o problemima mladeži.
Zanr:
Datum:
20 Aug 1989
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Saved by the Bell (1989) online sa prevodom, gledaj Saved by the Bell hd, Saved by the Bell online, Saved by the Bell sa prevodom, 1989 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.