Pratite nove epizode turskih serija - TELEGRAM KANALU

Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Seni Kalbime Sakladim
HD 6.62022
Seni Kalbime Sakladim (Sakrio Sam te u Srcu) - Dva različita života, dva različita sveta... Hoće li Zeynep i Civanmert uspeti da pobegnu od ljubavi svoje sudbine? Serija će pratiti ljubav pametne, snalažljive i lepe Zejnep, koja vodi porodični posao, i Civanmerta, naivnog, ali hrabrog dečaka iz komšiluka koji je poznat kao „jekparmak sobar“. Izmišljena ljubavna priča Zejnep i Civanmerta vremenom će se pretvoriti u neodoljivu ljubavnu priču... Ovo je, Seni Kalbime Sakladim (Sakrio Sam te u Srcu). Seni Kalbime Sakladim (Sakrio Sam te u Srcu) - Dva različita života, dva različita sveta... Hoće li Zeynep i Civanmert uspeti da pobegnu od ljubavi svoje sudbine? Serija će pratiti ljubav pametne, snalažljive i lepe Zejnep, koja vodi porodični posao, i Civanmerta, naivnog, ali hrabrog dečaka iz komšiluka koji je poznat kao „jekparmak sobar“. Izmišljena ljubavna priča Zejnep i Civanmerta vremenom će se pretvoriti u neodoljivu ljubavnu priču... Ovo je, Seni Kalbime Sakladim (Sakrio Sam te u Srcu).
Zanr:
Datum:
Glumci:
Rezija:
Drzava:
Tagovi:
Seni Kalbime Sakladim (2022) online sa prevodom, gledaj Seni Kalbime Sakladim hd, Seni Kalbime Sakladim online, Seni Kalbime Sakladim sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.