Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Severance

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Severance
HD 8.72022
Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje putovanje da otkrije istinu o svom poslu. Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje putovanje da otkrije istinu o svom poslu.
Zanr:
Datum:
18 Feb 2022
Glumci:
Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Severance (2022) online sa prevodom, gledaj Severance hd, Severance online, Severance sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.