Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Severance
HD 8.72022
Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje putovanje da otkrije istinu o svom poslu. Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje putovanje da otkrije istinu o svom poslu.
Zanr:
Datum:
18 Feb 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Severance (2022) online sa prevodom, gledaj Severance hd, Severance online, Severance sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.