Trenutno gledate seriju Shaka Zulu online sa prevodom


Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Shaka Zulu
HD 7.71986
Serija se temelji na Shaki, kralju naroda Zulu od 1816. do 1828. godine, te na pisanim radovima britanskih trgovaca koji su poslovali s njime, te su mnogo pozitivnije prikazani nego što povijesne činjenice govore o njima. Serija se temelji na Shaki, kralju naroda Zulu od 1816. do 1828. godine, te na pisanim radovima britanskih trgovaca koji su poslovali s njime, te su mnogo pozitivnije prikazani nego što povijesne činjenice govore o njima.
Zanr:
Datum:
24 Nov 1986
Glumci:
Edward Fox, Robert Powell, Trevor Howard
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Shaka Zulu (1986) online sa prevodom, gledaj Shaka Zulu hd, Shaka Zulu online, Shaka Zulu sa prevodom, 1986 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.