🙏Molimo vas da podelite seriju na facebooku ili drugim drustvenim mrezama kako bi pomogli u radu stranice, Hvala vam !

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Song of the Bandits
HD N/A2023
Korejci koji su se okupili u Gandou, danas delu severoistočne Kine, iz sopstvenih razloga i udružili se da zaštite svoje domove tokom japanske kolonijalne vladavine 1910-45. Korejci koji su se okupili u Gandou, danas delu severoistočne Kine, iz sopstvenih razloga i udružili se da zaštite svoje domove tokom japanske kolonijalne vladavine 1910-45.
Zanr:
Datum:
22 Sep 2023
Glumci:
Kim Nam-gil, Seohyun, Yoo Jae-myung
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Song of the Bandits (2023) online sa prevodom, gledaj Song of the Bandits hd, Song of the Bandits online, Song of the Bandits sa prevodom, 2023 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.