Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Star Trek: Picard
HD 7.32020
U seriji glumac ser Patrick Stewart predstavlja svoju kultnu ulogu Jean-Luc Picarda, koju je igrao sedam sezona na Star Trek: The Next Generation. Nova serija pratit će ovaj ikonski lik u sljedeće poglavlje njegova života. U seriji glumac ser Patrick Stewart predstavlja svoju kultnu ulogu Jean-Luc Picarda, koju je igrao sedam sezona na Star Trek: The Next Generation. Nova serija pratit će ovaj ikonski lik u sljedeće poglavlje njegova života.
Zanr:
Datum:
23 Jan 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Star Trek: Picard (2020) online sa prevodom, gledaj Star Trek: Picard hd, Star Trek: Picard online, Star Trek: Picard sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.