Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Star Trek: Picard

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Star Trek: Picard
HD 7.32020
U seriji glumac ser Patrick Stewart predstavlja svoju kultnu ulogu Jean-Luc Picarda, koju je igrao sedam sezona na Star Trek: The Next Generation. Nova serija pratit će ovaj ikonski lik u sljedeće poglavlje njegova života. U seriji glumac ser Patrick Stewart predstavlja svoju kultnu ulogu Jean-Luc Picarda, koju je igrao sedam sezona na Star Trek: The Next Generation. Nova serija pratit će ovaj ikonski lik u sljedeće poglavlje njegova života.
Zanr:
Datum:
23 Jan 2020
Glumci:
Patrick Stewart, Alison Pill, Michelle Hurd
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Star Trek: Picard (2020) online sa prevodom, gledaj Star Trek: Picard hd, Star Trek: Picard online, Star Trek: Picard sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.