Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Stockholm Requiem

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Stockholm Requiem
HD 6.52018
Serija nasilnih ubistava parališe Stokholm. Privatna istražiteljica Fredrika Bergman i njene kolege pokušavaju da rasvetle ove zločine, ali ubrzo je njihovo postojanje dovedeno u opasnost. Serija nasilnih ubistava parališe Stokholm. Privatna istražiteljica Fredrika Bergman i njene kolege pokušavaju da rasvetle ove zločine, ali ubrzo je njihovo postojanje dovedeno u opasnost.
Zanr:
Datum:
03 Oct 2018
Glumci:
Liv Mjönes, Jonas Karlsson, Alexej Manvelov
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Stockholm Requiem (2018) online sa prevodom, gledaj Stockholm Requiem hd, Stockholm Requiem online, Stockholm Requiem sa prevodom, 2018 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.