Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ The Summer I Turned Pretty

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

The Summer I Turned Pretty
HD N/A2022
Svakog ljeta Belly i njezina obitelj odlaze u kuću na plaži Fishersovih u Cousinsu. Svako ljeto je isto... dok Belly ne napuni šesnaest godina. Veze će biti testirane, bolne istine bit će otkrivene, a Belly će se zauvijek promijeniti. Ovo je ljeto prve ljubavi, prvog slomljenog srca i odrastanja - to je ljeto u koje ona postaje lijepa. Svakog ljeta Belly i njezina obitelj odlaze u kuću na plaži Fishersovih u Cousinsu. Svako ljeto je isto... dok Belly ne napuni šesnaest godina. Veze će biti testirane, bolne istine bit će otkrivene, a Belly će se zauvijek promijeniti. Ovo je ljeto prve ljubavi, prvog slomljenog srca i odrastanja - to je ljeto u koje ona postaje lijepa.
Zanr:
Datum:
17 Jun 2022
Glumci:
Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The Summer I Turned Pretty (2022) online sa prevodom, gledaj The Summer I Turned Pretty hd, The Summer I Turned Pretty online, The Summer I Turned Pretty sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.