Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Summertime
HD 6.02020
Moderna ljubavna priča smeštena tokom leta na italijansku jadransku obalu. Neosporna atrakcija okuplja Ale i Summer, koji dolaze iz veoma različitih svetova. Za oboje će ovi praznici biti nezaboravno putovanje koje će ih odvesti daleko od onoga što su bili pre nego što su se upoznali. Moderna ljubavna priča smeštena tokom leta na italijansku jadransku obalu. Neosporna atrakcija okuplja Ale i Summer, koji dolaze iz veoma različitih svetova. Za oboje će ovi praznici biti nezaboravno putovanje koje će ih odvesti daleko od onoga što su bili pre nego što su se upoznali.
Zanr:
Datum:
29 Apr 2020
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Summertime (2020) online sa prevodom, gledaj Summertime hd, Summertime online, Summertime sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.