Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Summertime

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Summertime
HD 6.02020
Moderna ljubavna priča smeštena tokom leta na italijansku jadransku obalu. Neosporna atrakcija okuplja Ale i Summer, koji dolaze iz veoma različitih svetova. Za oboje će ovi praznici biti nezaboravno putovanje koje će ih odvesti daleko od onoga što su bili pre nego što su se upoznali. Moderna ljubavna priča smeštena tokom leta na italijansku jadransku obalu. Neosporna atrakcija okuplja Ale i Summer, koji dolaze iz veoma različitih svetova. Za oboje će ovi praznici biti nezaboravno putovanje koje će ih odvesti daleko od onoga što su bili pre nego što su se upoznali.
Zanr:
Datum:
29 Apr 2020
Glumci:
Rebecca Coco Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Summertime (2020) online sa prevodom, gledaj Summertime hd, Summertime online, Summertime sa prevodom, 2020 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.