Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Superman & Lois
HD 7.82021
Posle godina suočavanja sa megalomanskim superzlikovima, čudovištima koja razaraju Metropolis i vanzemaljskim osvajačima u nameri da unište ljudsku rasu, Čelični čovek zvani Clark Kent i Lois Lane suočavaju se sa jednim od svojih najvećih izazova ikada: suočavanje sa svim stres, pritisci i složenost koji dolaze sa radom roditelja u današnjem društvu. Posle godina suočavanja sa megalomanskim superzlikovima, čudovištima koja razaraju Metropolis i vanzemaljskim osvajačima u nameri da unište ljudsku rasu, Čelični čovek zvani Clark Kent i Lois Lane suočavaju se sa jednim od svojih najvećih izazova ikada: suočavanje sa svim stres, pritisci i složenost koji dolaze sa radom roditelja u današnjem društvu.
Zanr:
Datum:
23 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Superman & Lois (2021) online sa prevodom, gledaj Superman & Lois hd, Superman & Lois online, Superman & Lois sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.