Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Superman & Lois

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Superman & Lois
HD 7.82021
Posle godina suočavanja sa megalomanskim superzlikovima, čudovištima koja razaraju Metropolis i vanzemaljskim osvajačima u nameri da unište ljudsku rasu, Čelični čovek zvani Clark Kent i Lois Lane suočavaju se sa jednim od svojih najvećih izazova ikada: suočavanje sa svim stres, pritisci i složenost koji dolaze sa radom roditelja u današnjem društvu. Posle godina suočavanja sa megalomanskim superzlikovima, čudovištima koja razaraju Metropolis i vanzemaljskim osvajačima u nameri da unište ljudsku rasu, Čelični čovek zvani Clark Kent i Lois Lane suočavaju se sa jednim od svojih najvećih izazova ikada: suočavanje sa svim stres, pritisci i složenost koji dolaze sa radom roditelja u današnjem društvu.
Zanr:
Datum:
23 Feb 2021
Glumci:
Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Superman & Lois (2021) online sa prevodom, gledaj Superman & Lois hd, Superman & Lois online, Superman & Lois sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.