Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Tales from the Crypt

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Tales from the Crypt
HD 8.01989
Legenda mrtvačkog vriska, Čuvar kripte, vaš je jezoviti domaćin za ove pohode straha i zabave temeljene na klasičnim pričama E.C. stripova iz davnih dana. Zato dotrčite do šanka i pokupite svoj otrov. Hoće li to biti ludi Djed Božićnjak na osobnoj vožnji? Mladenci žele što prije ispuniti zavjet do smrti se rastanemo? Legenda mrtvačkog vriska, Čuvar kripte, vaš je jezoviti domaćin za ove pohode straha i zabave temeljene na klasičnim pričama E.C. stripova iz davnih dana. Zato dotrčite do šanka i pokupite svoj otrov. Hoće li to biti ludi Djed Božićnjak na osobnoj vožnji? Mladenci žele što prije ispuniti zavjet do smrti se rastanemo?
Zanr:
Datum:
10 Jun 1989
Glumci:
John Kassir, Roy Brocksmith, Miguel Ferrer
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Tales from the Crypt (1989) online sa prevodom, gledaj Tales from the Crypt hd, Tales from the Crypt online, Tales from the Crypt sa prevodom, 1989 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.