Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Tell Me Lies
HD 6.32022
Kad Lucy Albright stigne u kampus svog malog koledža, daleko od svoje majke kojoj nikada nije oprostila izdaju u ranim tinejdžerskim godinama, Lucy prihvaća život na koledžu i sve što on nudi. Ali sve se mijenja kada upozna Stephena DeMarca, koji ima vlastitu misterioznu prošlost. Njihovo ovisničko upletanje imat će posljedice koje nikada nisu mogli ni zamisliti. Kad Lucy Albright stigne u kampus svog malog koledža, daleko od svoje majke kojoj nikada nije oprostila izdaju u ranim tinejdžerskim godinama, Lucy prihvaća život na koledžu i sve što on nudi. Ali sve se mijenja kada upozna Stephena DeMarca, koji ima vlastitu misterioznu prošlost. Njihovo ovisničko upletanje imat će posljedice koje nikada nisu mogli ni zamisliti.
Zanr:
Datum:
07 Sep 2022
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Tell Me Lies (2022) online sa prevodom, gledaj Tell Me Lies hd, Tell Me Lies online, Tell Me Lies sa prevodom, 2022 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.