Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
Tell Me Your Secrets
HD 7.32021
Složeni triler koji se vrti oko tri lika, svaki sa zabrinjavajućom prošlošću zamagljuje njihove presecajuće motive: Emma je mlada žena koja je nekada volela opasnog ubicu, John je bivša serijska grabežljivica očajnički željna iskupljenja i ožalošćena majka Mari koja je opsednuta pronalaženjem nje nestala ćerka. Složeni triler koji se vrti oko tri lika, svaki sa zabrinjavajućom prošlošću zamagljuje njihove presecajuće motive: Emma je mlada žena koja je nekada volela opasnog ubicu, John je bivša serijska grabežljivica očajnički željna iskupljenja i ožalošćena majka Mari koja je opsednuta pronalaženjem nje nestala ćerka.
Zanr:
Datum:
19 Feb 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Tell Me Your Secrets (2021) online sa prevodom, gledaj Tell Me Your Secrets hd, Tell Me Your Secrets online, Tell Me Your Secrets sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.