Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , Mummies (2023) online sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Tell Me Your Secrets

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Tell Me Your Secrets
HD 7.32021
Složeni triler koji se vrti oko tri lika, svaki sa zabrinjavajućom prošlošću zamagljuje njihove presecajuće motive: Emma je mlada žena koja je nekada volela opasnog ubicu, John je bivša serijska grabežljivica očajnički željna iskupljenja i ožalošćena majka Mari koja je opsednuta pronalaženjem nje nestala ćerka. Složeni triler koji se vrti oko tri lika, svaki sa zabrinjavajućom prošlošću zamagljuje njihove presecajuće motive: Emma je mlada žena koja je nekada volela opasnog ubicu, John je bivša serijska grabežljivica očajnički željna iskupljenja i ožalošćena majka Mari koja je opsednuta pronalaženjem nje nestala ćerka.
Zanr:
Datum:
19 Feb 2021
Glumci:
Lily Rabe, Amy Brenneman, Hamish Linklater
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Tell Me Your Secrets (2021) online sa prevodom, gledaj Tell Me Your Secrets hd, Tell Me Your Secrets online, Tell Me Your Secrets sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.