Ukoliko imas problema sa pustanje filma/serije, probaj na nasem novom domenu SerijeFilmovi.net

Info: Ukoliko epizoda zablokira i ne ucitava, udjite na incognito mode (CTRL + SHIFT + N) i pokrenite epizodu ponovo, ako ne radi. Ponoviti postupak mada bi trebalo da radi !

serija logo
The American Guest
HD 7.32021
Radnja serije se odvija na početku 20 stoljeća. Nakon gorkog poraza američke predsjedničke kampanje, Roosvelt krene u potragu za svojom izgubljenom mladosti u brazilsku džunglu, skupa sa dugogodišnjim prijateljem Farrelom Nashom (David Herman) i sa sinom Kermitom (Chris Mason), koji želi istražiti posljednju nezabilježenu rijeku u državi: Rio da Dúvida, Rijeku Sumnji, u Rondôniji. Radnja serije se odvija na početku 20 stoljeća. Nakon gorkog poraza američke predsjedničke kampanje, Roosvelt krene u potragu za svojom izgubljenom mladosti u brazilsku džunglu, skupa sa dugogodišnjim prijateljem Farrelom Nashom (David Herman) i sa sinom Kermitom (Chris Mason), koji želi istražiti posljednju nezabilježenu rijeku u državi: Rio da Dúvida, Rijeku Sumnji, u Rondôniji.
Zanr:
Datum:
26 Sep 2021
Glumci:
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
The American Guest (2021) online sa prevodom, gledaj The American Guest hd, The American Guest online, The American Guest sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

Filmovi Serije.net je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. Filmovi Serije.net ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je Filmovi Serije.net najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.