Prečice: John Wick: Chapter 4 sa prevodom , Shazam 4 sa prevodom , The Siege sa prevodom , The Last Of Us (2023) sa prevodom

Pocetna/ TV-Serije/ Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand

Info: Kada promenite sezonu obavezno kliknite na epizodu koju zelite da pogeldate i sacekajte da ucita.
Info2: Ukoliko imate problema sa gledanjem, probajte sa drugim browserom (Opera, Chrome, Brave(Preporucujemo), Edge ili Mozilla) ili otvorite incognito mod i probajte pustiti.

Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand
HD 7.32021
Kukuru Misakino, 18-godišnja srednjoškolka koja radi u akvariju, upoznaje Fuuku Miyazawu, bivšeg idola koji je izgubio mjesto u Tokiju i pobjegao. Fuuka će provoditi dane u akvariju s vlastitim mislima na umu. Međutim, za akvarij se približava kriza zatvaranja, dok djevojke istražuju svoje snove i stvarnost, usamljenost i prijatelje, veze i sukobe. Kukuru Misakino, 18-godišnja srednjoškolka koja radi u akvariju, upoznaje Fuuku Miyazawu, bivšeg idola koji je izgubio mjesto u Tokiju i pobjegao. Fuuka će provoditi dane u akvariju s vlastitim mislima na umu. Međutim, za akvarij se približava kriza zatvaranja, dok djevojke istražuju svoje snove i stvarnost, usamljenost i prijatelje, veze i sukobe.
Zanr:
Datum:
09 Jul 2021
Glumci:
Miku Itou, Rikako Aida, Shimba Tsuchiya
Rezija:
N/A
Drzava:
Tagovi:
Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand (2021) online sa prevodom, gledaj Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand hd, Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand online, Shiroi Suna no Aquatope aka The Aquatope on White Sand sa prevodom, 2021 filmovi, filmovi sa prevodom, filmovi online

Komentari

FilmoviSerije je jedan od najboljih sajtova za besplatno gledanje filmova i serija. FilmoviSerije ima veliku bazu i odlican admin team koji rade na tome da uzivate na nasem sajtu i rade na vasim zahtevima. Uvereni smo u to da je FilmoviSerije najbolji sajt besplatno gledanje filmova i serija.
Sadrzaj sa ovog sajta se ne cuva na nasim serverima, vec samo legalan sadrzaj pronadjen na internetu.